Vigtigt - brug den rigtige browser

Vores designer anvender programmet Silverlight som giver stor fleksibilitet og mange muligheder. Dette skal du have installeret på din PC. Du vil blive bedt om at installere det, såfremt det ikke ligger på din maskine.

Desværre understøtter de nye browsere ikke længere Silverlight, ligesom Silverlight heller ikke kan afvikles på tablets og smartphones. Arbejder du fra en Windows PC er du godt kørende, da den gamle Internet Explorer browser også findes på din PC. Men fra en MAC er det kun ældre versioner af Safari der kan køre Silverlight. 

Windows PC
Gå ned i din Start menu og skriv "Internet Explorer". Tilgå herefter familyfun.dk herfra. 

Mac
Forsøg om din Safari eller Firefox browser kan køre Silverlight. Hvis du har en nyere version af disse, så vil det ikke kunne lade sig gøre, og du er nødt til at finde en PC at køre den fra. 

Hvis det hele driller så se evt. i vores FAQ nedenfor, hvor vi har listet kendte problemer. Eller send os en mail på support@oneminuteshop.dk så finder vi en løsning sammen. 

  Hvis du bruger den rigtige browser, men stadig får fejl

  Nogle gange kan der være gået noget galt med installationen af Silverlight, og det er ikke nok at man afinstallerer og installerer igen. Heldigvis har Microsoft lavet et værktøj der fixer problemet.

  Du kan finde det her: https://support.microsoft.com/en-us/kb/2608523 

  Silverlight kører rigtigt stabilt, men vi har i enkelte tilfælde været ude for, at vores designprogram går ned mens du arbejder med det. Der er ikke en entydig forklaring på fænomenet, men vi har konstateret følgende kendte kilder som du kan checke:

  Add blocker
  Du har installeret en Add blocker (reklame blokker) i browseren, og den kan under visse omstændigheder forårsage fejlen (og nej, det er ikke fordi vi forsøger at placere reklamer 😊). Prøv at afinstallere den eller giv tilladelse til, at den ikke skal blokere for vores program. 

  Netværksopsætning
  Visse netværk (typisk virksomhedsnetværk) kan være opsat så de spærrer for forskellige kald fra vores program, og det vil afstedkomme pludselige nedbrud i programmet. Dette har vi oplevet i nogle ganske enkelte tilfælde. Sidder du på et netværk hjemme hos dig privat, så er dette sikkert ikke problemet. 

  Firewall
  Muligvis kan der være opsat nogle specielle sikkerhedsforanstaltninger i din router, der udløser fejlen. Dette er normalt ikke tilfældet, og hvis du sidder på et privat netværk så er dette nok ikke problemet. 

  Hvis du slet ikke kan få designeren til at køre, så fortvivl ikke - vi hjælper dig selvfølgelig videre. 

  Sticker Model Small
  Har du købt en model Small, så send os en mail på support@oneminuteshop.dk og fortæl os hvilken farve du gerne vil have dit postkassenavn i, husnummer og navne. Så laver vi et par forslag til dig, som du får tilsendt og kan rette i. 

  Sticker model Medium og Large
  Du kan enten gøre som ved model Small, men send os også navnet på din postkasse (eller alternativt målene du vil designe på - typisk lågen). Alternativt kan vi aftale at lave en skærmdeling, hvor du online kan se med hos os, mens vi sammen designer dit postkassenavn.